اول از همه باید از شب قبل لوبیاها رو تو یه ظرف مناسب بریزیم تو آب تا خیس بخورن و چندین مرتبه آب لوبیا رو عوض کنیم تا لوبیاها نرمتر و بزرگتر بشن و به قول معروف بادشون گرفته بشه.
مرحله دوم
تو این مرحله پیاز و سیر رو شسته و پوستشون رو میگیریم. بعدش اونا رو به صورت نگینی ریز میکنیم و روی حرارت ملایم قرارشون میدیم.
مرحله سوم
وقتی عطر و بوی سیر و پیاز بلند شد، گوشت رو به صورت خورشتی تیکه تیکه کرده و به سیر و پیاز اضافه میکنیم.
یکی از راههای گرفتن تلخی گوشت در قرمهسبزی، استفاده از یک قاشق رب گوجهفرنگی ماهونده. با رب ماهوند خیالتون از رنگ و طعم و عطر قرمهسبزیتون هم راحت میشه.
تو این مرحله، لوبیاها رو آبکشی میکنیم و اونا رو در حد یک دقیقه کنار گوشت و سیر و پیاز تفت میدیم. بعد بین چهار تا شیش لیوان آبِ جوش رو به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
هر وقت لوبیاها نیمپز شدن، سبزی قرمهسبزی که قبلا سرخ کردیم رو بهش اضافه میکنیم. بعد از اینکه کامل پخته شدن، لیمو عمانی، نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم.
مرحله ششم
و در آخر اجازه میدیم خورشت روی حرارت ملایم جا بیفته. در پایان قرمهسبزی رو همراه با برنج آبکش شده سرو میکنیم.
یک پاسخ
غذای فوق العاده ای است.