برای تهیۀ پاستای عربیتا ابتدا یه قابلمۀ مناسب را تا نیمه پر از آب میکنیم، سپس یه قاشق غذاخوری روغن و یه قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه میکنیم. بعدش اون رو روی حرارتِ زیاد قرار میدیم تا آب جوش بیاد.
مرحله دوم
پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، پاستا رو به قابلمه اضافه میکنیم و حدودا بعد از ده دقیقه اون رو آبکشی میکنیم. البته برای دقت بیشتر بهتره زمان پخت پاستا رو از روی بستهبندیِ اون نگاه کنین.
مرحله سوم
تو این مرحله یه تابۀ مناسبو روی حرارت ملایم قرار میدیم و یه کم روغن زیتون بهش اضافه میکنیم. در ادامه سیرها رو تو تابه رنده میکنیم و کمی تفت میدیم تا عطرشون خارج شده و رنگشون طلایی بشه.
پورۀ گوجهفرنگی و رب ماهوند علاوه بر عطر و طعم ویژهشون میتونن به پاستامون تازگی و طراوت بدن. جوری که طعم و عطر اصیل پاستای عربیتا کاملا حس بشه.
بعد از اینکه سیر طلایی شد، فلفل تند رو به صورت ساطوری ریز خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم، سپس به همراه سیر کمی تفت میدیم تا با هم یکدست بشن. در ادامه رب گوجهفرنگی رو اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشین که رب گوجهفرنگی رو باید به خوبی تفت بدیم تا کاملا سرخ بشه و طعم و بوی خامی اون به طور کامل گرفته بشه. در ادامه پورۀ گوجهفرنگی رو به همراه نمک به تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله ششم
در نهایت پاستای آبکش شده رو به همراه ریحون خرد شده و پنیر پارمزان به تابه اضافه میکنیم. بعدش مواد رو زیر و رو میکنیم تا با هم ترکیب بشن. در نهایت پاستا رو تو ظرف مورد نظرمون میریزیم و سرو میکنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه گوشت و لوبیا نیم پز شدند، سبزی خورشتی سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه لوبیا و گوشت به طور کامل پختند، لیمو عمانی را به همراه مقداری نمک و فلفل را اضافه می کنیم.