ابتدا برنج رو نسبت به نوعش خیس میکنیم، سپس یه قابلمۀ مناسب رو تا نیمه از آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدیم تا آب جوش بیاد. در ادامه یه قاشق سوپخوری نمک به قابلمه آب جوش اضافه میکنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه آب جوش اومد برنج رو داخل آب جوش میریزیم و صبر میکنیم تا دونههای برنج نرم بشن. هر وقت که دونههای برنج کاملا نرم شده بود و مغز اون کمی گیر داشت برنج رو آبکشی میکنیم، سپس یه قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدیم.
مرحله سوم
یه دونه کنسرو عدسی ماهوند رو باز میکنیم و اونو توی تابۀ مناسب میریزیم. عدسی ماهوند به اندازۀ کافی پیاز سرخشده و ادویهجات داره اما اگه دوست داریم غذامون چربتر بشه باید قبلش پیاز سرخ کنیم و بعد کنسرو عدسی ماهوند رو بهش اضافه کنیم.
کنسرو عدسی ماهوند از بهترین و تازهترین عدسهای دونهدرشتی تولید میشه. پس خیالمون از این بخش درست کردن عدسپلو راحتِ راحته.
یه کم روغن داخل قابلمه میریزیم و به انتخاب خودمون از نون لواش یا سیبزمینی ورقهای برای تهدیگ استفاده میکنیم.
مرحله پنجم
حالا برنج آبکششده همراه با محتویات تابه رو آروم آروم روی تهدیگ میریزیم. بهتر اینه که این کارو لایه لایه انجام بدیم. یعنی یه لایه برنج و یه لایه عدسی. آخرش هم یه کم روغن مایع روشون میریزیم و دمکنی روی درِ قابلمه میذاریم تا برنج روی حرارت ملایم دم بکشه.
مرحله ششم
عدسپلو رو هم میزنیم و اونو توی ظرف مناسب سرو میکنیم. از تهدیگ و ترشی سیر ماهوند اصلا غافل نشیم که کنار عدسپلو بدجور میچسبه.