ابتدا برنج رو نسبت به نوعش خیس میکنیم، سپس یه قابلمۀ مناسب رو تا نیمه از آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدیم تا آب جوش بیاد. در ادامه یه قاشق سوپخوری نمک به قابلمۀ آب جوش اضافه میکنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه آب جوش اومد برنج رو داخل آب جوش میریزیم و صبر میکنیم تا دونههای برنج نرم بشن. هر وقت که دونههای برنج کاملا نرم شده بود و مغز اون کمی گیر داشت برنج رو آبکشی میکنیم، سپس یه قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدیم.
مرحله سوم
یه کم روغن داخل قابلمه میریزیم و به انتخاب خودمون از نون لواش یا سیبزمینی ورقهای برای تهدیگ استفاده میکنیم. حالا برنج رو روی تهدیگ میریزیم و یه دمکنی روی درِ قابلمه میذاریم و اجازه میدیم برنج دم بکشه.
زعفرون ماهوند عطر و رنگ غذای شما رو تضمین میکنه. رب انار ماهوند هم کنار دونههای انار میتونن یه ترکیب خفن بسازن از رنگ و عطر و طعم.
در ادامه گوشتِ مرغ رو به همراه دو لیوان آب، یه عدد پیاز، دو عدد سیر و مقداری نمک و زردچوبه داخل یه قابلمۀ مناسب میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا گوشتِ مرغ پخته بشه. سپس اون رو از قابلمه خارج میکنیم و به صورت ریشریش خرد میکنیم.
مرحله پنجم
پیاز باقیمونده رو به صورت نگینی خرد میکنیم و تو یه تابۀ مناسب تفت میدیم تا سبک بشه. سپس مرغ ریشریش شده رو به همراه رب انار، نصف دونههای انار و یه قاشق غذاخوری زعفرونِ دمکرده اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدیم.
مرحله ششم
در آخر خلال بادوم و خلال پسته را اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگه تفت میدیم تا مواد کاملا یکدست بشن. پس از اینکه برنج دم کشید، اون رو در دیس سرو میکنیم و یه کم از برنج رو با زعفرون دمکرده مخلوط میکنیم. میتونیم مخلوطِ مرغ رو با برنج مخلوط کنیم یا اینکه روی برنج به صورت تزیین اضافه کنیم. توصیۀ ماهوند اینه که از گوشتِ مرغ و دونههای انار برای تزیین انارپلو استفاده کنیم تا ظاهر غذا هنگام سرو مجلسیتر باشه.